Partners

Partners

Bij muurweg.be streven we ernaar de werken zo snel en compleet mogelijk uit te voeren. Hiervoor werken we samen met enkele vaste partners. 

Door onze samenwerkingen kunnen we proces van een muur slopen verkorten en garanderen we je bovendien en betere graad van afwerking. Ontdek hier onze partners 

KwadrO

Wanneer we gevelwerken uitvoeren, vergroten we regelmatig deur- en raamopeningen. Het spreekt voor zich dat er na de ruwbouwwerken nieuwe deuren of ramen geplaatst moeten worden. Hiervoor werken we samen met KwadrO. De metingen gebeuren voorafgaand aan de werken en steeds in samenspraak. Op die manier winnen we 8 weken! De ruwbouwwerken starten pas wanneer de ramen en deuren geproduceerd zijn. 

Naar de website

 

Project-plan

Project-plan is een firma die bouwwerken van A tot Z coördineert. 

Interieurburo Lemayeur 

De visie van Natacha Lemayeur: interieurarchitectuur is het omzetten van ideeën in vorm. Ze gaat steeds na wat de functie van de ruimte is en wat er in de ruimte moet komen. Hierdoor heeft ze geen medelijden om een muur weg te halen. Wil jij dus een nieuw interieur en ben je niet bang voor drastische ingrepen? Dan stellen we je graag aan Natacha voor.

Naar de website