Waarom kiezen voor Muurweg.be?

Muurweg.be is gespecialiseerd in de sloop van muren en draagmuren die de structuur van je woning drastisch kunnen veranderen. Onze ervaring bouwden we letterlijk op bij Bouwwerken Damme dat ondertussen uitgegroeid is tot dé partner voor nieuwbouw en renovatie in de ruime omgeving van Torhout. 

Omdat renovatie de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen en de structuur van oudere woningen vaak een struikelpunt zijn, richtten we vanuit Bouwwerken Damme een nieuwe dochteronderneming op die zich toespitst op de afbraak van muren en de wederopbouw van een nieuwe structuur: muurweg.be! 

Door de enorme kennis binnen renovatie kan muurweg.be voor elke woning de meest geschikte oplossing aanreiken. Ook al lijkt een muur weghalen onbegonnen werk, bij muurweg.be is het mogelijk! Wij kijken er alvast naar uit om met jou samen te werken, jij ook?

Misie en visie

Onze Misie 

wij helpen professionals en particulieren hun beperkte ruimte te doorbreken. We creëren een open gevoel door middel van draagmuren weg te breken en op te vangen met de nodige technische oplossingen

Onze Visie

We geloven erin dat renovatie evenwaardig is aan nieuwbouw en willen daarom de gesloten ruimtes in bestaande woningen omtoveren tot een open leefruimte en gezinnen terug samen laten genieten van de familiale momenten. 

REFERENTIES

"Dat is werken"

"DAT IS WERKEN"

01-09-17

Muurweg mocht voor deze mensen uit Torhout hun woning uitbreiden. Ze kochten een bestaande woning aan die niet 100% aan hun behoeften voldeed. Samen met hen en de architect gingen we op zoek naar een oplossing en uitbreiding van de woning.
"Een open winkel"

"EEN OPEN WINKEL"

25-01-18

Muurweg realiseerde voor Ampe Fietsen in Torhout een totale verbouwing waarbij de gesloten winkelruimtes helemaal open werden gemaakt en er zo plaats vrij kwam voor een prachtige showroom.